A Can Segura Hotel de Sant Feliu de Guíxols, tenim 16 habitacions amb una identitat diferent cadascuna d’elles. Totes elles estan pensades per satisfer totes les necessitats que l’hoste pugui tenir, i es què sabem que cada persona té la seva situació. Potser la teva estada a Sant Feliu de Guíxols sigui familiar, amb amics o amigues, amb la parella o, simplement, sol/a.

És per això, que tot i ser un petit hotel de Sant Feliu de Guíxols, tenim habitacions amb característiques molt diverses.

Si viatges sol et recomanem l’habitació doble d’ús individual, on trobaràs totes les comoditats, per tu.

Si viatges amb la família, trobaràs les habitacions dobles familiars, on podràs incloure llits addicionals per a què dormiu plegats.

Si és un viatge d’amics o amigues, tenim habitacions dobles pensades especialment per aquestes ocasions, atès que en aquestes trobaràs llits individuals.

I si viatges amb la teva parella, també disposes d’habitacions dobles tradicionals.

Habitació doble d’ús individual

Habitació doble amb llits addicionals

Habitació doble ideal per amics

Habitació doble tradicional

Al Restaurant Can Segura Hotel pots gaudir d’un complet esmorzar de forquilla a la bora del mar de Sant Feliu de Guíxols.

L’esmorzar és el que hem batejat com a continental mediterrani. I és que si vens al Restaurant Can Segura de bon matí, podràs gaudir d’una combinació de dolç i salat, tot de proximitat i de productors locals de Sant Feliu.

Trobaràs croissants recent fets per una de les millors pastisseries de Sant Feliu de Guíxols, la Pastisseria Gironès, amb els quals gaudiràs com mai de la brioixeria. Aquests croissants els podràs menjar sols o acompanyar-los amb mantega o melmelada.

Ara bé la part salada de l’esmorzar. En primer lloc, tindràs unes torrades del nostre forn preferit, el Forn Ca la Nati, on fan un pa espectacular; l’acompanyen un assortit d’embotit, també de terres gironines, i és que per gaudir de la màxima qualitat en el producte, no ens cal anar gaire lluny.

I per últim, la fruita, depenent de la temporada, en tindrem unes o altres.