En el restaurant es troben els orígens de Can Segura Hotel, i és que fa ja més de 60 anys els avis van començar aquí, al mateix racó de Sant Feliu de Guíxols on ens trobem ara, amb el nom de “la Masia”.

En aquests 60 anys han canviat moltíssimes coses en el restaurant. De fet, no té res a veure, és més gran, la decoració… Ara bé, mantenim la ubicació privilegiada des d’on veiem el mar i l’essència, una cuina senzilla, de proximitat amb tot el que ens dóna aquest mar tan fabulòs.

És per aquest motiu que no tenim la carta a la web, atès que varia constantment, depenent de l’època de l’any o del que aquell dia han portat els pescadors.

En el Restaurant de Can Segura Hotel a Sant Feliu de Guíxols, hi trobaràs àpats per tots i per tothom, per aquells que veniu a diari i pels que ens visiteu al cap de setmana. També hi tenim el Menú Especial, on podràs tastar qualsevol de les nostres especialitats; i pels menuts de la casa tenim el Menú Infantil. En qualsevol cas, hi ha opció per a vegans, vegetarians i celíacs.

Per suposat, també podràs demanar a la carta.

A més a més, si ets d’aquelles persones que matinar, i t’agrada agafar forces pel que et depari el dia, al Restaurant de Can Segura, et preparem un esmorzar de forquilla per llepar-te’n els dits.