Com a tots, hi ha coses que se’ns donen millor que unes altres. I al Restaurant Can Segura Hotel de Sant Feliu de Guíxols no som diferents. És per això que vam montar el menú d’especialitats, i al mateix temps mostrar-te allò que sabem fer millor i que puguis gaudir-ho

Com ja diu el nom, menú d’especialitats, hi trobaràs aquells plats que bordem, i és que realment els nostres cuiners ho claven.

Dominem a la perfecció, i és que són molt anys, els arrossos i les paelles. De fet aquests dos plats són els plats estrella. Quan truquis o reservis, pregunta’ns per quin arròs hi ha avui, atès que anem variant depenent del trobem en el mercat aquell dia.

En el Menú d’Especialitats, més enllà d’arrossos i paelles, trobaràs carpaccios, que ens queden espectaculars; i peix. Et pots trobar qualsevol tipus de peix, i és que, treballem amb productes de temporada i de proximitat.

Si ets intolerant a algun aliment o producte, o segueixes alguna dieta restrictiva, no pateixis, dins del menú d’especialitats tens opcions per gaudir d’un bon àpat.

Estimem la nostra terra i tot allò que aquesta ens dóna és per això que ho tractem amb molt d’amor i delicadesa, és la nostra manera de respectar-la.

A part del menú d’especialitats tenim, si és un dia de cada dia, el menú diari; i si és cap de setmana, podràs gaudir del menú de cap de setmana. No cal dir, que sempre tindràs a la teva disposició la carta amb tots els nostres plats.