En el Restaurant Can Segura sabem que els dissabtes i diumenges són especials, és per aquest motiu que tenim el Menú de Cap de Setmana.

Els caps de setmana són per gaudir-los amb aquelles persones que vulguis, aprofitant el màxim el temps lliure, atès que malauradament, entre setmana no disposem de tot el temps que volem per nosaltres.

Al Restaurant Can Segura t’entenem i hem preparat un menú de cap de setmana pensat per a què el gaudeixis tu i els teus.

És igual si ets de Sant Feliu de Guíxols o vens de lluny per gaudir d’aquest paradís en el que vivim, de ben segur que gaudiràs del menjar.

En el Menú de Cap de Setmana del Restaurant Can Segura trobareu una amplia varietat de plats per satisfer a tota aquella persona que vingui, si vol carn, peix, verdures… inclus sempre afegim alguna de les nostres especialitats, un arròs, una paella o el peix que el mateix dia haguem trobat en el mercat. I és que aquest menú està pensat per a què qualsevol el pugui gaudir.

No et podem dir exactament el que hi trobaràs, no posem una imatge amb tots els plats que podràs escollir perquè aquests poden variar d’un cap de setmana a l’altre. Depenent d’allò que trobem al mercat programem un menú o un altre. D’aquesta manera, ens assegurem que oferim el millor producte.

Vine a gaudir amb nosaltres d’una part del teu cap de setmana.