A la Carta del Restaurant Can Segura Hotel hi trobaràs de tot, potser això fa que et costi més decidir-te que vols triar, però d’aquesta manera ens assegurem de que totes i tots els que vingueu pugueu trobar aquell plat que us bé especialment de gust.

És una carta molt completa, on hi podràs trobar tota classe d’entrants: freds com carpaccios (una de les nostres especialitats), amanides o entremesos; o calents com les sopes del Restaurant Can Segura, que a l’hivern venen molt de gust.

Com a plat principal, podràs escollir carn, peix, marisc o, si ho prefereixes, sempre tindràs la opció vegetariana o vegana. A la nostra carta també s’inclouen aquells plats que es troben en el nostre menú d’especialitats com els arrossos i paelles, són irresistibles.

Per acabar l’àpat, tindràs a l’abast un llistat de dolços com cheesecake… i també els més clàssics, la crema catalana, el músic, mel i mató, suc de taronja, gelats, entre molts altres. El amants del dolç continuaràn gaudint amb els postres.

No mostrem la carta del Restaurant Can Segura Hotel, atès que canvia constantment, depenent de l’època o del que aquell dia hi ha a la llotja.

Qualsevol consulta que ens vulguis fer, contacta’ns, estarem encantats d’atendre’t.

Si vols venir un dia entre setmana també pots mirar el menú diari. I, en canvi, si tens pensat venir durant el cap de setmana, mira’t el menú de cap de setmana que tenim preparat.